Wie ben ik

Welkom! Ik ben Sanny ('88) en ik hou van diepe verbindingen aangaan, mensen samenbrengen en van ont-dekken. Ik heb een grote interesse in het moederschap, de transformatie dat dit teweeg kan brengen en de boodschappen die onze kinderen ons brengen. 

 

Als mama van 3 zonen heb ik het prille moederschap ervaren als een levensveranderende rollercoaster. Bij de geboorte van mijn eerste kindje Elias ('16) dacht ik me heel goed voorbereid te hebben op het krijgen van een baby. Toen hij er eenmaal was stond mijn wereld op zijn kop. Nadien kwam er nog een tweeling bij (Astor en Odin, '19) en lieten ook zij me opnieuw alles in vraag stellen. Als prille mama was ik mezelf helemaal kwijt. Ik had een gigantisch slaaptekort, ik was wanhopig op zoek naar wat zou werken voor mijn kinderen en ik wist niet meer wie ik was en wat ik wou. In dit alles voelde ik me heel eenzaam. De zoektocht naar wat er voor mijn baby's werkt, werd steeds meer een zoektocht naar wat er voor mij en voor andere (prille) mama's werkt. 

 

 

"Mama worden is het mooiste en het zwaarste dat me ooit overkomen is."

 

 

 

Maanmoeders staat voor het donker en het licht in het moederschap. Voor het einde en voor een nieuw begin. Je wordt als mama opnieuw geboren. De maan is het symbool van het cyclische in de natuur, waar we ook als vrouw en moeder telkens weer doorgaan. Steeds veranderend, maar telkens weer wordt de maan wat ze in essentie is. Ook bij Maanmoeders help ik je dichter bij jouw kern te komen; dichter bij je gevoelens en je hart.  De maan is de reflectie van het zonlicht zoals je kinderen een spiegel zijn van jou. Wat is er nog verborgen in de schaduw en wil er nog ont-dekt worden in jou?

 

Ben je klaar om samen op weg te gaan?

 

Ik neem je graag mee in de zoektocht naar meer verbinding met jezelf en met andere mama's, om van daaruit te verbinden met je kind(eren).

 

Relevante opleidingen die ik heb gevolgd:

  • Training tot Kindertolk®
  • Basiscursus Ik start een vrouwencirkel 
  • Opleiding Perinatale Counseling
  • Appreciative Inquiry & Solution Focus
  • Jaartraject Alchemie van het Leven
  • Alchemie van de Wijze Vrouw
  • Trainer Rots en Water
  • Sociale en Culturele Antropologie
  • Sociaal Cultureel werk

Daarnaast werk ik deeltijds bij AP Hogeschool als praktijklector bij de graduaten Orthopedagogische Begeleiding en Sociaal Werk.