Individuele begeleiding

"Met de geboorte van een baby wordt ook een mama geboren."

 

Mama worden is niet enkel een kind op de wereld zetten. Het is ook voor jezelf, als vrouw, een transformatieproces waarbij je oude stukken van jezelf loslaat en er nieuwe dingen kunnen ontstaan. Het kan rauw zijn en het kan gepaard gaan met rouw. Je kan heel veel angst en onzekerheid voelen, eenzaamheid of onrust ervaren. Misschien heb je wel het gevoel dat je jezelf kwijt bent of ben je zoekende in je rol als moeder. Alles mag er zijn en kan aan bod komen.

 

Wat gaat er allemaal in jou om? Hoe geef je hier ruimte aan? Wie ben jij als moeder? Hoe wil jij je kinderen opvoeden? Wat houd je tegen? Wat vind je nu écht belangrijk?

 

Het mama-worden nodigt je uit om stil te staan bij jezelf. Je gaat door fysieke, psychologische, mentale, sociale en spirituele veranderingen. Ik sta graag aan je zijde tijdens deze overgang zodat je kan groeien in je nieuwe identiteit en kan doen wat je écht belangrijk vindt. Zo kan je steeds meer authentiek en bewust in je moederschap staan. Tijdens een individuele begeleiding geef ik je een veilige ruimte om al je zorgen, twijfels en angsten te delen. Een momentje om op adem te komen, je gedachten te ordenen en je bezorgdheden te bespreken. Je hoeft het niet langer alleen te dragen.

 

Mijn begeleiding bestaat uit een combinatie van methodieken zoals psycho-educatie, therapeutische technieken, spiegeloefeningen, ervaringsgerichte methodieken, grondingsoefeningen, lichaamsgerichte oefeningen, visualisatie en reflectiemethodieken. Steeds op maat en afgestemd op waar jij je goed bij voelt. Een individuele sessie duurt een uur en kost €65. 

 

 

Gaan we samen op weg?

Tijdens een (online) gratis kennismakingsgesprek kan je voelen of ik de persoon ben die jou hierin mag begeleiden en kunnen we jouw vragen en noden helder krijgen.

 

Boek hier een gratis kennismakingsgesprek: